Replică pentru Ion Sturza, cel care ne-a vândut țara rușilor

Replică pentru Ion Sturza, cel care ne-a vândut țara rușilor

Sturza Ion, fost premier ADR, pus în funcție de Lucinschi și Diacov în urmă cu vreo 25 de ani, scrie la lumina lumânării:

„Lumina o sting „foștii”, care, în ultimii 20 de ani, au sabotat toate proiectele de interconectare energetică cu România, trădători de țară care mai așteaptă locuri călduțe la Gazprom. Așa-i, V?

Lumina o stingem noi toți, prin lașitatea și indiferența noastră.

Noapte bună, dragi moldoveni!”

Tu, Ioane, care ai dat Gazpromului și bandiților de la Tiraspol pachetul majoritar de acțiuni de la Moldova Gaz și toată rețeaua de distribuție a gazelor, ți-ai amintit de „proiectele de interconectare energetică cu România” și de „trădători de țară care mai așteaptă locuri călduțe la Gazprom”?

Nu, șmechere!

„Lumina” nu „o stingem noi toți, prin lașitatea și indiferența noastră”.

Lumina ne-o sting și ne-au stins-o de peste 30 de ani toate uneltele Kremlinului care au guvernat la Chișinău, de la Sangheli până la cei de azi, care au lucrat și mai lucrează, metodic, toți unul ca unul, împotriva „interconectării energetice cu România” și în ineresul exclusiv al Moscovei!

Tu ești unul dintre aceste unelte, Ioane, pentru că anume tu, în calitate de prim-ministru, împreună cu Lucinschi, Diacov și tot plutonul KGB-ului de la Chișinău, ați executat atunci, în 1998-2000, ordinele superiorilor voștri de la Kremlin!

Doar niște „trădători de țară care mai așteaptă locuri călduțe la Gazprom” au fost în stare să-i pună la dispoziție Gazpromului tot sectorul economic strategic al moldovenilor astfel încât aceștia să nu mai poftească vreodată a se „interconecta energetic cu România”.

Nu, Ioane, lumina nu au stins-o toți moldovenii, lumina ați stins-o voi, „trădătorii de țară” și lașii de atunci și de acum, care continuați să guvernați, prin minciună, fraudă și lașitate, această parte de pământ românesc și pe întuneric, la lumina lumânării, doar ca nu cumva să pierdeți „locurile călduțe la Gazprom”!

Anume voi ați fost și ați rămas uneltele fidele ale Gazpromului, ale Moscovei, nu toți moldovenii, cum insinuezi.

Întrebarea care mi-o pun eu în această clipă este asta: vei fi oare în stare vreodată, Ioane, să-ți torni cenușă pe cap, dar să nu-i învinuiești de trădare, lașitate și indiferență pe toți moldovenii?

Or, uneltele niciodată nu-și toarnă cenușă pe cap. Sistemul nu le permite.

Lăsați un răspuns

Adresa Dvs de email nu va fi publicată